Det viktigaste med denna sidan är att du tar åt dig knepen och gör dem till dina. 

Att använda plaggen du har i garderoben på olika sätt

I denna filmen visar jag två olika sätt att styla samma outfit bara genom att byta ut ett plagg. Det kan vara göra så att formerna ser helt annnurlunda ut som i första klippet då jag stylat en kjol får Twinset och ett par stövlar från af Klingberg. den första blusen från Gestuz gör midjan smal och gör höfterna och axlarna lite större, det är en bra topp för den som är rätt rak och vill få fram lite former. Blus nummer två är en lite mer förlåtande topp den gömmer och är jätte bra eftersom den ha slits på sidorna vilket gör att bak kan man gömma rumpan och fram kan man stoppa in den så man få lite former. 

I klipp nummer två stylar jag ett par byxor från Lois och ett par skor från Laura Bellariva med två olika klänningar den första är från By Timo och är mörkblå med prickar och den andra är Twinset och den är rosa svart vilka färger passar du bäst i?

Klipp nummer två byte istället nederdel och visar där att färger som bryter sig mot varandra kan göra en sjukt cool outfit. Antingen tar man en av basfärgerna som blått svart vitt grått med en av de utsickande färgerna som rött gult lila och sätter ihop dem eller så tar du två utskickade färg beroende på vad du vill med outfiten. vill du synas?

 

Den fina kjolen

Att använda den där fin kjolen man har i gaderoben som man hade på en fest för två år sedan känns som ett rätt vanligt scenario. 

Jag har en kjol i min garderob som jag köpte för 6 år sedan och varje gång jag har på mig den får jag komplimanger den är jätte lik denna kjolen från Twinset jag visar i filmen med linnet från Moss Copenhagen, fest blusen från Ahlvar, tröjan fån Gestuz  och jackan från Mos Mosh. 

Jag hoppas att detta ger dig lite inspiration och om du har den där kjolen du vill använda mer men vet inte hur är du självklart välkommen att skicka in bild på den eller komma in med den till butiken så hjälper jag dig gärna hitta rätt till den. 

Den svarta kostymen

Något som är väldigt användbart enligt mig är kostymen eller det två delad. 

I dennna film visar jag hur man kan använda den svarta kostymen på olika sätt. Självklart finns det 100 tals sätt man kan göra med att bara byta överdelen använda kavajen till jeans och topp eller byxan med en klänning över. 

I hela filmen använder jag mig av en byxa och kavaj från Mos Mosh. 

I första delan är det ett par skor från AF Klingberg och skjorta från Moss Copenhagen. Det är ett klassiskt sätt att avnända den svarta kostymen på men med en liten detalj med volanger på skjortan. När jag sen byter om byter jag till en skjorta från Alhvar Gallery och ett par skor från Laura Bellariva så får kostym byxan en helt annan stil och blir sportig. Sen visar jag med hjälp av en blus från Gestuz som även finns i gult hur bara ett sko byte kan byta uttryckt på outfiten rejält. 

Ett knep för en hållbar garderob

Jag har alltid älskat att testa nya saker med min stil och garderob, ibland fastnar det och blir klassiskt för mig ibland används det bara en gång eller bara då och då. Ett mode som man ser nu är västar både dressade, sportiga och stickade. För dig som vill testa detta modet och inte vet om det passar dig är jackan från Blanche för om väst inte är din grej har du en sjukt snygg jacka i din garderob. Ett knep för att inte ha saker i garderoben som inte används men ändå testa nya plagg. 

I filmen är den stylad med tröja från Gestuz, kostymbyxor från Mos Mosh och skor från Laura Bellariva.

Styling av svarta byxor och svart polo

I denna video ser du hur jag stylar en svart polo från Gestuz, ett par svarta läderbyxor från Mos Mosh och ett par vita sneakers från Shoe the Bear på olika sätt. Tänk på att du kan byta färger om du inte vill ha svart eller raka byxor istället för vida.  

I första klippet har jag på mig en kavaj från Alix the Label, en randig skjorta från Margit Brandt, en randig scarf från Sven East och väska från Alix the Label. Här kan du självklart byta skjortan till en enfärgad eller en skjortan till en blus. Du kan även byta kavajen till en som inte är så oversized eller om du vill ha en annan färg för att göra outfiten till din stil. In och kika band vår kavajer och våra skjortor och blusar för att hitta det som passar dig. 

Andra klippet är med en collegetröja från Twinset och diadem från Ioaku, väska och scarfen likaså. Här kan du leka med tröjan. Du skulle kunna ha en sportigare tröja eller en mer klassisk tröja och i alla färger. Detaljer i håret finns det massa olika saker man kan leka med just. Här hittar du våra hårdetaljer och tröjor. Vad passar dig?

Tredje och sista klippet har jag en jacka från det nya märket i butiken som heter Blanche. Denna jacka är vändbar vilket jag älskar - två jackor i en. Smycken är från Ioaku. Här kan man leka med smyckena och jackan kan du byta ut till en kofta eller skjortklänning

Som du märker kan du göra mycket av en snygg bas. Du måste bara hitta din stil, färg och plagg. Om du vill ha mer hjälp kom gärna in så hjälper vi till i butiken. Du kan självklar alltid maila om du inte är i Göteborgsområdet.